Saveti

Praktičnim savetima odgovaramo na neka često postavljana pitanja i rešavamo nedoumice iz domena čuvanja namirnica, dekoracije hladnih predjela i mogućnostima kombinovanja različitih vrsta namirnica.

Naši saveti pomoći će vam da očuvate liniju i smanjite račun za električnu energiju. Jednostavni su, praktični i, naročito je bitno, primenjivi su u svakoj prilici, samo ih se treba pridržavati.

Neka Carnex saveti postanu vaše nove praktične navike!

Pametno čuvanje namirnica

Kao i vama, i nama je važno da izvorni kvalitet i svežina naših proizvoda što duže potraju. Zato vam predlažemo nekoliko korisnih saveta za pametno čuvanje namirnica.

Kad večere nema, nastupa Carnex

Brz život, nikada dovoljno vremena za šoping i druženje sa prijateljima. Možda i može da se ugrabi po neki slobodan trenutak za ukusnu i brzo pripremljenu večeru. Otkrivamo vam kako.

I dobar obrok i vitka linija

Hranili biste se zdravo i na radnom mestu ali ne znate kako da istrajete u toj misiji. Ima načina, potražite ga u ovom savetu.

Planirajte i “zeleno” kuvajte

Teško vam je da poverujete da je moguće svakoga dana imati ukusan, kuvan obrok čija priprema vam neće značajno uvećati račun za struju. Počnite da verujete, jer sledi savet o tome.

Ukusno i dekorativno

Lepo dekorisana hrana jedan je od pokazatelja vaše kreativnosti i kuhinjskog umeća. Ukoliko tek nameravate da se obrobate u ovome, evo nekoliko korisih saveta za početnike.