Kvalitet. Bezbednost. Distribucija

Kvalitet

 

Poslovni imperativ naše kompanije svakako je kvalitet proizvoda, po čemu smo prepoznatljivi na tržištu i iznad svega kod potrošača. Ništa nismo prepustili slučaju, a naročitu smo pažnju posvetili kontroli kvaliteta koja se u potpunosti odvija u svim našim objektima. Prinose sa polja, od setve do žetve, kontrolišu vrhunski stručnjaci. Potom se daljom kontrolom sastojaka i zahvaljujući proverenim receptima dobija stočna hrana visokog kvaliteta, koja se koristi na našim farmama. Izuzetan nivo ovog procesa preduslov je za adekvatnu ishranu stoke, ali i za najbolji kvalitet sirovina koje se koriste u proizvodnji Carnex proizvoda.

U svim ovim procesima koristimo najsavremeniju tehnologiju, dok višestepnu i rigoroznu kontrolu ispravnosti i kvaliteta naših proizvoda poveravamo samo akreditovanim laboratorijama.

 

 

Bezbednost

Specijalno obučene stručne službe koje kontrolišu kvalitet  i njihov  vrlo savestan pristup fazama proizvodnje razlozi su zbog kojih se može garantovati bezbednost prilikom proizvodnje ali i konzumiranja Carnex proizvoda.

Kontinuirano organizujemo edukacije svih članova distributivnog lanca, kako bi proizvodi neizmenjenog kvaliteta stigli do potrošača.

Ni jednog trenutka se ne gubi iz vida da od kvaliteta namirnica iz našeg asortimana zavisi zdravlje naših potrošača. Uspešno je implementiran HACCP sistem, čime smo bezbednost i kvalitet Carnexovih proizvoda uskladili sa evropskim standardima. Takodje, uveden je i GOST – R standard koji predstavlja važeći sistem kvaliteta u Ruskoj federaciji i uslov je za izvoz i plasman na rusko tržište. 

Međutim, ovo nije kraj! U narednom periodu radićemo na osavremenjavanju postojećih proizvodnih pogona, inovirati proizvodnju i ulagati u proširenje proizvodnih kapaciteta.

Distribucija

Specijalno logističko odeljenje naše kompanije brine se o distribuciji proizvoda iz fabrike u Vrbasu do trgovinskih objekata. Vozni park opremljen je tako da upotpunjava neprekidan rashladni lanac, jer je jedan od naših prioritetnih ciljeva isporuka robe u najkraćem roku. Naši kupci su ti prema kojima se orjentišemo u procesu poslovnog planiranja i trudimo se da uvek izađemo u susret njihovim zahtevima.

Imajući u vidu popularnost Carnex proizvoda na inostranim tržištima, obezbedili smo distribuciju naših  u Crnoj Gori, BiH i Makedoniji, a zahvaljujući dobrim poslovnim odnosima sa preduzećima:

Distributer i generalni zastupnik za Crnu Goru:

 

“VOLI TRADE” d.o.o. Podgorica

Bulevar Josipa Broza bb

Tel: +382 20 445 000; +382 20 445 002

www.volivasvoli.com

 

Distributer i generalni zastupnik za BiH:

 

"DUKAT" d.o.o. Banja Luka

Njegoševa 97

Tel/fax: +387 51 586 850; +387 51 586 838

www.dukat.rs.ba

 

 

Distributer i generalni zastupnik za Makedoniju:

DOOEL „KOLA“,
 
Kačanički pat br. 254,
 
1000 Skopje, R. Makedonija, 
 
Tel: +389 22 ! 656 771
 
www. kola.com.mk