Još dve uspešne provere – još dva sertifikata za kompaniju Carnex

29. maj 2013.

Obzirom da kompanija Carnex posluje u skladu su zakonskom regulativom iz oblasti ekologije i zaštite zdravlja i bezbednosti na radu uvođenje standarda iz ovih oblasti predstavlja važan alat za dalje kontinualno unapređenje kompanije.
Dugogodišnji rad i zalaganje su potvrđeni uspešnom proverom i sertifikacijom kompanije Carnex prema zahtevima standarda ISO 14001:2004 (Sistem zaštite životne sredine) i standarda OHSAS 18001:2007 (Sistem bezbednosti i zdravlja na radu) od strane sertifikacione kuće SGS iz Beograda. Aktivnosti za koje je Carnex sertifikovan su proizvodnja stočne hrane, uzgoj svinja, proizvodnja mesa i proizvoda od mesa.

Uspostavljanjem, doslednom primenom i stalnim poboljšanjem sistema menadžmenta zdravljem i bezbednošću na radu, neprekidnim unapređenjem sistema upravljanja zaštitom životne sredine Carnex obezbeđuje zdrava i bezbedna radna mesta, čistiju sredinu, uštedu prirodnih resursa i energije, efikasniju komunikaciju i saradnju sa poslovnim partnerima, kao i lakše sprovođenje zakona.
Takođe, implementacija ekološkog standarda ISO 14001:2004 je veliki i pravi korak ka dobijanju najveće ekološke dozvole, integrisane IPPC dozvole za rad ovog preduzeća.

Odgovorno ponašanje je pravi put za uspešno poslovanje.

OHSAS1.pdf


Ostvarivanjem postavljenih ciljeva štitimo radno i životno okruženje

Zaštita životne sredine podrazumeva skup različitih…

Kompanija Carnex ostvarila Nacionalni cilj za 2014. godinu

Paštete i namazi, trajne kobasice, salame i parizeri,…

Kompanija Carnex učestvovala u radu Fokus grupe za upravljanje otpadom u dve opštine

Bački Petrovac, 4. decembar 2014. - Uz podršku čelnika…

Čuvajte i vi vodu za buduće generacije

Bunari koji su nekada bili izvor bistre vode za piće danas…