Novinari iz Novog Pazara i Prijepolja posetili Carnex

18. april 2011.

Kompanija Carnex je polovinom aprila ugostila više od deset novinara iz Novog Pazara i Prijepolja, koji su tih dana boravili u Vojvodini kao gosti JP Vode Vojvodine, Vlade Vojvodine i Misije OEBS. Reč je o novinarima čija je oblast rada ekologija, te su zbog toga i posetili Carnex kao jednu od kompanija koja je u proteklom periodu dosta uložila u projekte i aktivnosti iz oblasti zaštite životne sredine.

Predstavnici JP Vode Vojvodine su novinare upoznali sa problemom koji postoji, a u vezi sa Velikim bačkim kanalom a stim u vezi su i odlučili da ih dovedu u Carnex, jer je reč o kompaniji koja je za ovu godinu najavila izgradnju postrojenja za primarni tretman otpadnih voda što će doprineti očuvanju ovog, jednog od najzagađenijih, vodotoka u Evropi.

Predstavnici novopazarskih i prijepoljskih medija nisu krili oduševljenje boravkom u Carnex-u, a kompaniju i aktivnosti u oblasti ekologije predstavili su im generalni direktor Hugh McReynolds i rukovodilac službe za zaštitu životne sredine Beata Fridrich.


Ostvarivanjem postavljenih ciljeva štitimo radno i životno okruženje

Zaštita životne sredine podrazumeva skup različitih…

Kompanija Carnex ostvarila Nacionalni cilj za 2014. godinu

Paštete i namazi, trajne kobasice, salame i parizeri,…

Kompanija Carnex učestvovala u radu Fokus grupe za upravljanje otpadom u dve opštine

Bački Petrovac, 4. decembar 2014. - Uz podršku čelnika…

Čuvajte i vi vodu za buduće generacije

Bunari koji su nekada bili izvor bistre vode za piće danas…