KOMPANIJA CARNEX DONIRALA HRANU ZA AZILANTE

2. septembar 2015.

U iskrenoj želji da pomogne azilantima sa Bliskog istoka koji trenutno borave u Srbiji, kompanija Carnex donirala im je preko sedam hiljada svojih proizvoda. Reč je o pomoći koja se sastoji od pašteta od tune sa povrćem, kao i posnog pasulja. Ova donacija realizovana je u okviru akcije “Savamala otvorenog srca“, koju sprovodi kulturna organizacija Mikser.

Kompanija Carnex nastoji da pomogne svim ugroženim stanovnicima i upravo zato kontinuirano, tokom čitave godine, donira veliku količinu hrane. Samo od početka 2015. godine, kompanija je donirala preko 5 tona hrane onima kojima je pomoć bila najpotrebnija.

„Imajući u vidu da naša kompanija proizvodi osnovne životne namirnice, reagovali smo brzo i adekvatno, jer smatramo da je naša odgovornost i obaveza da pomognemo onima koji su u nevolji. Nadamo se da smo ovom akcijom podstakli i druge kompanije da se društveno angažuju i pruže pomoć“, istakli su iz kompanije Carnex.

U okviru organizovane akcije pružanja pomoći izbeglicama, otvoren je centar na Miksalištu u Mostarskoj 5, gde građani mogu doneti potrebne stvari. Centar je otvoren svakog dana od 10 do 16 časova, a izbeglice u istom periodu mogu da dođu i preuzmu ono što im je potrebno.

 

Galerija fotografija 


LIDER U MESNOJ INDUSTRIJI POMAŽE KORISNIKE NARODNIH KUHINJA U SRBIJI

Carnex i Crveni krst Srbije u borbi protiv siromaštva …

MK Group pružila pomoć ugroženima u poplavama

Kompanija Carnex, članica MK Group, donirala je 15.000 konzervi…

Kompanija Carnex pomaže Prihvatilište za decu u Beogradu

Beograd, 13. septembar 2013. – Ispred Kombank arene u…