Studenti u poseti Carnex-u

18. maj 2009.

Carnex je, u okviru aktivnosti na 76. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, u četvrtak, 14. maja ugostio studente iz Beograda i Novog Sada. U organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću studenti ekonomije, organizacionih nauka i industrijskog menadžmenta posetili su štand kompanije i na licu mesta se upoznali sa misijom, vizijom i vrednostima Carnex-a, kao i sa osnovnim principima funkcionisanja marketinga i odnosa s javnošću kompanije.

Milena Ćosović Sladojević, komercijalni direktor i Olivera Marković, menadžer za odnose s javnošću, posvetile su svoje vreme studentima i održale edukativnu radionicu na temu „Integrisane komunikacije proizvodnih sistema“. Studenti su iz različitih perspektiva sagledali novu kampanju kompanije „Čarolija koja ne prestaje“, analizirali principe sajamske postavke Carnex-a, a akademcima su podeljeni i bilteni „Carnex vesti“, kako bi na direktan način stekli uvid u sredstva internog komuniciranja u kompaniji.

„Carnex je zaista posvećen odgovornom poslovanju i ova akcija jedan je od koraka koji na najlepši način dočaravaju taj segment života kompanije. Ostajemo otvoreni za sve mlade ljude sa kvalitetnim idejama koji mogu doprineti razvoju Carnex-a u pravcu ostvarenja naše vizije – da postanemo lider u regionu“, izjavila je Olivera Marković, menadžer za odnose s javnošću Carnex-a. „Ovakvi susreti, kao i Program zapošljavanja diplomaca, donose novu energiju i potrudićemo se da postanu redovna praksa u okviru budućih sajamskih nastupa kompanije“.

“Mladi, inteligentni i motivisani ljudi su budućnost “Carnex”-a i naše zemlje, uz pravo vođstvo i edukaciju oni će pomoći da se pokrene i obnovi kako naša kompanija tako i naša zemlja.”, izjavio je Hugh Mc Reynolds.


LIDER U MESNOJ INDUSTRIJI POMAŽE KORISNIKE NARODNIH KUHINJA U SRBIJI

Carnex i Crveni krst Srbije u borbi protiv siromaštva …

KOMPANIJA CARNEX DONIRALA HRANU ZA AZILANTE

U iskrenoj želji da pomogne azilantima sa Bliskog istoka koji…

MK Group pružila pomoć ugroženima u poplavama

Kompanija Carnex, članica MK Group, donirala je 15.000 konzervi…