Carnex donirao proizvode Centru za socijalni rad Novi Sad

1. januar 2010.

Kompanija Carnex iz Vrbasa donirala je više od 300 kg svojih proizvoda – pašteta i mesnih narezaka, Centru za socijalni rad u Novom Sadu. Ovo je još jedna u nizu donacija ove kompanije novosadskom Centru, sa kojima saradnja traje poslednjih nekoliko godina.

„Višedecenijsku tradiciju Carnex-a u proizvodnji prerađevina od mesa, prati i tradicija pomaganja onih kojima je pomoć najpotrebnija. Ova donacija je nastavak višegodišnje saradnje Carnex-a sa Centrom za socijalni rad u Novom Sadu. Carnex je uvek mislio na najugroženije u našem društvu, a pogotovo na decu, te su i naše humanitarne aktivnosti usmerene uglavnom ka njima“, izjavila je Menadžerka za odnose s javnošću kompanije Carnex Mirjana Gelo.

Pomoćnik direktora Centra za socijalni rad Branko Zelenbaba je istakao dobru višegodišnju saradnju sa kompanijom Carnex kao primer koji bi i ostale firme, koje su u mogućnosti, trebalo da slede. „Carnex je već stari naš dobavljač, od kojih smo pomoć uvek dobijali. Kod nas je smešteno oko sto dece i svaka donacija nam je dragocena“ istakao je Zelenbaba.


LIDER U MESNOJ INDUSTRIJI POMAŽE KORISNIKE NARODNIH KUHINJA U SRBIJI

Carnex i Crveni krst Srbije u borbi protiv siromaštva …

KOMPANIJA CARNEX DONIRALA HRANU ZA AZILANTE

U iskrenoj želji da pomogne azilantima sa Bliskog istoka koji…

MK Group pružila pomoć ugroženima u poplavama

Kompanija Carnex, članica MK Group, donirala je 15.000 konzervi…