NOVA CARNEX GOTOVA JELA - UKUSI SVETA NA VAŠOJ TRPEZI

16. maj 2016.

Možete li da zamislite da pripremite ručak, bogat ukusima sa različitih meridijana, i da ga za samo deset minuta servirate gostima? Nije u pitanju nikakva magija, već nova Carnex gotova jela pod imenom “Ukusi sveta”.Sigurno da se svako od nas našao u situaciji kada nenajavljeni gosti zvone, mi nismo stigli ništa da pripremimo, a želimo da ih iznenadimo ukusnim specijalitetom. Takođe, ponekad smo previše umorni od obaveza na poslu, a zbog brzog tempa svakodnevice ne stižemo da odemo na pijacu, u mesaru, i nabavimo namirnice potrebne za pripremanje obroka.

Srećom, za ovakve situacije postoji rešenje – nova Carnex gotova jela “Ukusi sveta” koja su originalna i drugačija od tradicionalnih koji trenutno čine Carnex-ov portfolio. U pitanju su novi proizvodi, modernog dizajna, a njihov specifičan ukus će vas podsetiti na svetski poznate destinacije.

Novu paletu Carnex gotovih jela “Ukusi sveta” čine kinesko i meksičko jelo sa piletinom, kao i vegeterijalnsko jelo u pikant sosu. Jednostavni su i brzi za pripremu, mogu se servirati za samo desetak minuta, a imaju i nižu kalorijsku vrednost. Namenjeni su svima koji zbog brzog načina života ne stižu da se posvete kuvanju, a žele sebi da pruže kvalitetan obrok. “Ukusi sveta” obradovaće sve koji se ne dvoume da probaju nešto novo u kategoriji gotovih jela, drugačije od onoga što se nalazi na tržištu.

Meksično jelo sa piletinom zapravo je pikantna mešavina raznovrsnog povrća i mesa pilećih grudi. Predstavlja pravi gurmanski specijalitet, a idealno je kada ukućane ili goste želite da iznenadite egzotičnim ukusom. Ukoliko ste ljubitelj kineske kuhinje, tu je kinesko jelo sa piletinom. Obrok se sastoji se od mešavine različitog povrća i testenine, a pored niže kalorijske vrednosti, dodatni začini ovom jelu daju specifičan, bogatiji ukus. Za one koji poste, kao i za sve koji ne konzumiraju meso, Carnex je pripremio vegeterijansko jelo u pikantnom sosu. Predstavlja kombinaciju raznolikog povrća, a spoj začina iznenadiće sva čula.

Pored “Ukusa sveta”, Carnex je ovog proleća pripremio iznenađenje i za najmlađe. U nameri da olakšala mamama koje zbog brojnih obaveza ne stižu da svojoj deci svakodnevno pripreme kuvana jela, “Carnex” je kreirao kvalitetne “Smazalice pužiće bolonjeze”. Ovo gotovo jelo napravljeno je od testenine i svinjskog mesa sa domaćih farmi, proverenog kvaliteta, a takođe, ne sadrži veštačke boje. Celokupan dizajn i sastav proizvoda prilagođeni su najmlađima i idealni su kada svoje najmilije želite da obradujete brzim, ukusnim i kvalitetnim obrokom. 


NOVE CARNEX SMAZALICE – IDEALNE ZA MAME I KLINCE

Kompanija Carnex lansirala je posebnu liniju inovativnih proizvoda…

NOVA SELECTION KOKOŠIJA PAŠTETA - ZA ONE KOJI VOLE DA BIRAJU

U okviru Carnex Selection premium linije pašteta lanisrali…

Post nikada nije bio ukusniji uz Carnexove nove zalogaje

Ishrana je preduslov dobrog zdravlja i umnogome utiče na kvalitet…

SELECTION PAŠTETE

Carnex Selection paštete - Vaše zadovoljstvo je…