Post nikada nije bio ukusniji uz Carnexove nove zalogaje

15. mart 2016.

Ishrana je preduslov dobrog zdravlja i umnogome utiče na kvalitet života. Zato se poslednjih godina sve češće se govori o blagotvornom uticaju posne hrane i da povremeno uvođenje posnih namirnica u ishranu nije izgladnjavanje organizma već može da reguliše krvni pritisak i pomaže u smanjenju masnoće. Međutim, često postavljamo pitanje koje su namirnice posne i šta jesti?

Carnexov asortiman posnih ribljih pašteta napravljene su bez  konzervansa, a njihova prednost jeste ta što su savršene za period posta kada je izbor namirnica za ukusan i balansiran obrok dosta sužen. Pored već dobro prepoznatljivog ukusa Riblje paštete sa povrćem i pašteta od tune sa ili bez povrća, Carnex je ovog proleća izbacio nove ukuse - paštetu od rečne i morske ribe, odnosno dva nova posna zalogaja - paštete od soma I skuše, koje će dodatno obogatiti posnu ponudu.

Carnex je sinomim za paštete, a zahvaljujući asortimanu ribljih pašteta, svi ljubitelji posnih zalogaja uživaće u originalnim i jedinstvenim ukusima. Svaki taj ukus iz palete Carnex ribljih pašteta je poseban i priča za sebe. Zato mu se sa uživanjem prepustite!


NOVE CARNEX SMAZALICE – IDEALNE ZA MAME I KLINCE

Kompanija Carnex lansirala je posebnu liniju inovativnih proizvoda…

NOVA SELECTION KOKOŠIJA PAŠTETA - ZA ONE KOJI VOLE DA BIRAJU

U okviru Carnex Selection premium linije pašteta lanisrali…

NOVA CARNEX GOTOVA JELA - UKUSI SVETA NA VAŠOJ TRPEZI

Možete li da zamislite da pripremite ručak, bogat ukusima…

SELECTION PAŠTETE

Carnex Selection paštete - Vaše zadovoljstvo je…