SELECTION PAŠTETE

28. septembar 2015.

Carnex Selection paštete - Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, zbog toga Carnex nastavlja da iznenađuje svoje verne potrošače. 

Proizvođač pašteta broj jedan u Srbiji osmislio je novu liniju proizvoda koji će osvojiti čak i najprobirljivije gurmane! 

Odlučili smo da široku lepezu svojih pašteta obogatimo sa četri nova, potpuno drugačija ukusa - Pašteta sa komadićima mesa, Pašteta sa dimljenom slaninom, Pašteta sa suvim šljivama, Pašteta sa pomorandžom

 

Pažljivo osmišljeno pakovanje, potpuno nove recepture i nesvakidašnje kombinacije ukusa, garantuju vam gurmasko uživanje najvišeg ranga. 

Umetnost ukusa krije se u neočekivanim kombinacijama, zato želimo da ugodimo najvećim sladokuscima koji svoju ishranu vide kao kreativni proces u kom uvek ima mesta za eksperimentisanje sa novim ukusima, mirisima i strukturama. 

Unapredili smo i obogatili ukus naših pašeta dodavši u njih komadiće mesa ili dimljene slanine. A za one koji vole egzotičnije i nesvakidašnje varijante ukusa pripemili smo paštetu sa pomorandžom ili suvim šljivama.

Bogatstvo sastojaka i maštovitih kombinacija, čine Carnex Selection paštete posebnim doživljajem u svakodnevici – brzim obrokom visokog kvaliteta i neuobičajenog ukusa u kom se uživa. 

U naše nove paštete uneli smo znanje, posvećenost i strast, kao što to činimo od prvih dana postojanja. Jer, kada je ukus u pitanju, ne treba praviti kompromise. Carnex Selection paštete omogućiće vam da, iz čistog zadovoljstva, uživate u bogatoj kombinaciji ukusa kada god poželite. 


NOVE CARNEX SMAZALICE – IDEALNE ZA MAME I KLINCE

Kompanija Carnex lansirala je posebnu liniju inovativnih proizvoda…

NOVA SELECTION KOKOŠIJA PAŠTETA - ZA ONE KOJI VOLE DA BIRAJU

U okviru Carnex Selection premium linije pašteta lanisrali…

NOVA CARNEX GOTOVA JELA - UKUSI SVETA NA VAŠOJ TRPEZI

Možete li da zamislite da pripremite ručak, bogat ukusima…

Post nikada nije bio ukusniji uz Carnexove nove zalogaje

Ishrana je preduslov dobrog zdravlja i umnogome utiče na kvalitet…