Novi ukusi Carnex viršli

1. septembar 2010.

Letnje temperature i tropske vrućine jednostavno nagone na potrebu za lakim i jednostavnim obrocima. Na trpezama se uglavnom nalaze izobilje svežih salata, sireva i takozvanih light obroka. Organizam leti, sasvim prirodno, traži hranu koja je lagana. Stim u vezi preporučujemo neke od novih Carnex proizvoda, koji bi mogli da se posluže tokom letnjih meseci.

U ishrani savremenog čoveka jedna od omiljenih mesnih prerađevina jeste viršla. Spremljena na različite načine, obezbeđuje dovoljno energije da se dan, koji je pred nama, lakše savlada. Na primer, Carnex DELIKATES VIRŠLA je napravljena od visoko kvalitetnog svinjskog mesa, a odlikuje se visokim sadržajem belančevina. Kako je usvajanje gvožđa u ljudskom organizmu prihvatljivije iz namirnica životinjskog porekla, Carnex viršle su odličan izvor gvožđa. Dobro poznati ukus DELIKATES VIRŠLE, na koju su Carnex potrošači već navikli, od sada je u novom pakovanju, savremenog dizajna.
Ono što izdvaja Carnex viršle od ostalih na tržištu jesu brižljivo odabrani začini koji oplemenjuju i upotpunjuju njihov jedinstven ukus. Pre svega, začini sadrže koncentrovane antioksidanse kao što su C-vitamin, E-vitamin, beta-karoten, zeaksantin, kriptoksantin, zatim folnu kiselinu i kalcijum. 

PIKANT VIRŠLA je jedra i sočna, fino usitnjena barena kobasica. Njen specifičan ukus, osim najkvalitetnijeg svinjskog i goveđeg mesa, određuje pažljivo odabrana mešavina začina kojoj posebnu notu daje prisustvo kečapa i ljutih začina. 
Za ovaj period je odličan izbor i Carnex MEDITERAN VIRŠLA, koja u sebi sadrži mirise i ukuse mediterana. Sadrži visokokvalitetno svinjsko i goveđe meso. Odlikuje se specifičnim ukusom zahvaljujući pažljivo odabranom mešavinom mediteranskih začina i senfa.

Promenama vremenskih prilika, te naglim skokovima u temperaturi, potrebno je prilagoditi i ishranu. Pored prethodno pomenutih, kompanija Carnex je za ovo leto pripremila i LIGHT VIRŠLU u kojoj je sadržaj masti smanjen za više od 30%. Karakteriše je specifičan lagani ukus zahvaljujući kombinaciji svinjskog i goveđeg mesa, a uz dodatak jogurta. Doručkom ili večerom, u kojoj su dve Light viršle, unosi se svega 90 kcal, uz unos 7,5 g proteina. 

Još jedan novi proizvod, idealan za trospke vreline, jeste PILINO PILEĆA VIRŠLA koja se proizvodi od pilećeg mesa kontrolisanog porekla i kvaliteta, bogatog visokokvalitetnim belančevinama. Ovo meso je dobar izvor fosfora, cinka i niacina. Blag ukus ove viršle čini je idealnim, laganim obrokom za celu porodicu. 

Savremen način života podrazumeva bogatstvo novih doživljaja u svakom danu. U želji da upotpuni i obogati svaki obrok, Carnex je tradiciji i sistemu kvaliteta dodao novu dimenziju raznovrsnosti. Zato, uživajte u svakom jedinstvenom zalogaju novih Carnex viršli!


NOVE CARNEX SMAZALICE – IDEALNE ZA MAME I KLINCE

Kompanija Carnex lansirala je posebnu liniju inovativnih proizvoda…

NOVA SELECTION KOKOŠIJA PAŠTETA - ZA ONE KOJI VOLE DA BIRAJU

U okviru Carnex Selection premium linije pašteta lanisrali…

NOVA CARNEX GOTOVA JELA - UKUSI SVETA NA VAŠOJ TRPEZI

Možete li da zamislite da pripremite ručak, bogat ukusima…

Post nikada nije bio ukusniji uz Carnexove nove zalogaje

Ishrana je preduslov dobrog zdravlja i umnogome utiče na kvalitet…