Najbolje iz mora u Carnex paštetama

1. septembar 2010.

Najlepše i najbolje iz mora od nedavno je na policama supermarketa, jer je Carnex počeo proizvodnju potpuno dva nova proizvoda – Pašteta od tune i Pašteta od tune sa povrćem.

Reč je o vrhunskim proizvodima napravljenim od najfinijih komadića tune uz dodatak prirodnih začina, kao i sveže i bogate arome povrća.

Carnex Pašteta od tune je napravljena od savršeno izbalansiranih sastojaka vrhunskog kvaliteta, blagog je ali bogatog ukusa, fine strukture i mazivosti. Pašteta od tune sa povrćem pripremljena je baš za sladokusce, jer je blaga aroma tune dopunjena mešavinom povrća.

Ribe, među kojima ističemo morske, zbog sadržaja omega-3 masnih kiselina, predstavljaju odličan izbor za zdrav obrok, jer omega – 3 masne kiseline značajno utiču na zaštitu kardiovaskularnog sistema, na očuvanje vida, a ublažavaju i znakove depresije, reumatoidnog artritisa i bronhijalne astme.

Većina riba, a među njima i tuna, sadrže 20 g belančevina na 100 g namirnice. Ovo je trećina od dnevnih potreba. Belančevine, koje se nalaze u ribama, visoko su kvalitetne i biološki vredne jer sadrže sve neophodne i lako svarljive aminokiseline. Takođe, namirnice koje su bogate proteinima, a tuna je svakako bogata, značajno doprinose izgradnji i očuvanju imunog sistema ljudskog organizma. 

U skladu sa poslovnom politikom, koja podrazumeva da je zadovoljstvo potrošača uvek i pre svega prioritet, Carnex je odlučio da široku lepezu svojih proizvoda obogati sa ova dva, potpuno drugačija. Kupci Carnex proizvoda najbolje znaju zbog čega su već decenijama verni ovoj robnoj marki. Zato i ove dve nove paštete pružaju savršen ukus i savršen užitak.

Carnex Paštete od tune prave se bez konzervansa, posne su a prave se od sastojaka koji ne sadrže gluten, GMO kao ni dodate boje. Ukus ovih Carnex pašteta upotpunjuje pažljiv odabir prirodnih začina, a proizvonja se obavlja u skladu sa iSO i HACCP standardima.

 

NOVE CARNEX SMAZALICE – IDEALNE ZA MAME I KLINCE

Kompanija Carnex lansirala je posebnu liniju inovativnih proizvoda…

NOVA SELECTION KOKOŠIJA PAŠTETA - ZA ONE KOJI VOLE DA BIRAJU

U okviru Carnex Selection premium linije pašteta lanisrali…

NOVA CARNEX GOTOVA JELA - UKUSI SVETA NA VAŠOJ TRPEZI

Možete li da zamislite da pripremite ručak, bogat ukusima…

Post nikada nije bio ukusniji uz Carnexove nove zalogaje

Ishrana je preduslov dobrog zdravlja i umnogome utiče na kvalitet…