ZLATNA NAGRADA - WORLD FOOD MOSCOW 2016

13. oktobar 2016.

Na glavnom jesenjem događaju u Rusiji „World Food Moscow 2016” učestvovalo je više od 1.500 izlagača iz 62 zemlje

​​​Na međunarodnom sajmu prehrambene industrije u Moskvi „World Food Moscow 2016", kompanija Carnex osvojila je tri zlatna priznanja – za Selection kokošiju paštetu, Selection goveđu paštetu, kao i nagradu za proizvod godine.

Na glavnom jesenjem događaju u Rusiji u oblasti trgovine mesom, voćem, povrćem, mlečnim proizvodima, učestvovalo je više od 1.500 izlagača iz 62 zemlje, a velika pažnja poklonjena je predstavljanju privrednih komora različitih zemalja.

„Veoma smo ponosni na ovu nagradu, posebno jer nam je dodeljena na tržištu, koje je za nas izuzetno važno. Carnex Selection linija jeste najmlađa u našem portfoliju, i drago nam je da su trud i znanje koji smo uložili u razvoj naše kokošije paštete prepoznati i cenjeni. Sa Selection kokošijom paštetom ponudili smo vrhunski proizvod, bez aditiva, konzervansa i veštačkih boja, napravljen od najboljih delova kokošijeg mesa – kokošijih grudi i bataka", izjavila je Tijana Katalinić, brend menadžer kompanije Carnex, povodom osvajanja zlatnih priznanja.

Kao lider mesne industrije, Carnex nudi vrhunske proizvode potrošačima u Srbiji, ali i na stranim tržištima, a dokaz toga su osvojene nagrade. 


OGLAS O PRODAJI RASHODOVANIH OSNOVNIH SREDSTAVA PUTEM USMENOG JAVNOG NADMETANJA

Na osnovu Odluke Generalnog direktora br. 2528 od 21.04.2016.…

CARNEX dobitnik Superbrands priznanja CARNEX SUPERBREND U KATEGORIJI HRANE

Beograd, 14. jun 2016. – Kompanija Carnex koja posluje…

VELIKI ŠAMPIONSKI PEHAR ZA CARNEX

Još jedna potvrda kvaliteta na 83. Međunarodnom poljoprivrednom…

CARNEX DOBITNIK PRESTIŽNE MEĐUNARODNE NAGRADE ZA GOTOVA JELA I PAŠTETE

Vrbas, 23. februar 2016. – Kompanija Carnex jedini je…