CARNEX DOBITNIK PRESTIŽNE MEĐUNARODNE NAGRADE ZA GOTOVA JELA I PAŠTETE

23. februar 2016.

Vrbas, 23. februar 2016. – Kompanija Carnex jedini je inostrani proizvođač (van zajednice nezavisnih država)  nagrađen sa čak dve nagrade na jednoj od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u Rusiji i Istočnoj Evropi - „Prodekspo - 2016“  na kojoj je učestvovalo 2.309 izlagača iz 65 država.

Pored Zlatne medalje za gotova jela za Bolonjez sos za špagete i za Svinjski paprikaš, Carnex je nagrađen i Srebrnom medaljom za kompletan asortiman pašteta.

"Biti jedina kompanija iz Srbije i celog regiona koja je nagrađena sa čak dve nagrade na svetski poznatoj izložbi prehrambene industrije izuzetan je uspeh i veliko priznanje ne samo za Carnex, nego i za našu državu i potvrda da kao zemlja imamo da ponudimo vrhunske proizvode. Prestižne nagrade još su jedna potvrda da kvalitet proizvoda i proizvodnog procesa predstavlja prioritet u radu naše kompanije.“, izjavio je Srđan Radovanović, menadžer izvoza u kompaniji Carnex.

Krajem prošle godine potpisani su ugovori sa velikim trgovinskim lancima u kojima plasiramo naše gotove proizvode. „Iako su uslovi poslovanja na ruskom tržištu u poslednje vreme izuzetno teški, a ruski potrošači specifični kada su u pitanju njihove potrebe i zahtevi, rusko tržište vidimo kao važan izvor rasta. Od uspostavljenih saradnji očekujemo znacajan rast prometa u odnosu na prethodnu godinu, a ova nagrada će nam samo pomoći da se dodatno pozicioniramo kao značajan partner i prepoznat brend kod ruskih potrošačadodaje g. Radovanović.

Saradnja je ostvarena sa dva velika lanca hiper/super marketa iz Sankt Peterburga i Moskve, sa kojima jeu planu i proširenje saradnje na ostale delove velikog ruskog tržišta. Pored toga,, Carnex je ostvario stratešku saradnju i sa jednom od najvećih mesnih industrija na dalekom istoku Rusije. Kroz ovu saradnju, Carnex proizvodi su stigli i do potrošača u ovim, nama, dalekim krajevima..

 

Prodekspo (www.prod-expo.ru) je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u Rusiji i Istočnoj Evropi, na kojoj se sreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca. Na ovogodišnjem „Prodekspu“, koji je održan od 8-12. februara u Moskvi, učestvovalo je 2.309 izlagača iz 65 država. Među 26 nacionalnih štandova, bio je i srpski štand na kojem je svoje proizvode predstavilo 15 kompanija među kojima su pored Carnex-a, Aleksandrija, Bambi, Belina, Imlek, ITN Grupa, Mara, Master frigo, Megle, Mini pani, Pionir, Rolend, Rubin, Voćar i Zlatiborac.   


ZLATNA NAGRADA - WORLD FOOD MOSCOW 2016

Na glavnom jesenjem događaju u Rusiji „World Food Moscow…

OGLAS O PRODAJI RASHODOVANIH OSNOVNIH SREDSTAVA PUTEM USMENOG JAVNOG NADMETANJA

Na osnovu Odluke Generalnog direktora br. 2528 od 21.04.2016.…

CARNEX dobitnik Superbrands priznanja CARNEX SUPERBREND U KATEGORIJI HRANE

Beograd, 14. jun 2016. – Kompanija Carnex koja posluje…

VELIKI ŠAMPIONSKI PEHAR ZA CARNEX

Još jedna potvrda kvaliteta na 83. Međunarodnom poljoprivrednom…