Milan Kalinić pripremao Carnex doručak

2. oktobar 2014.

Milan Kalinić, glumac i voditelj, zajedno sa predstavnicima medija, pod kuhinjskom palicom Carnexovog kuvarskog tima, pripremao je doručak uz osnovni sastojak „Carnex šunke za one koje volite“. Na druženju sa medijima, Milan Kalinić je davao svoje kulinarske savete, dok su predstavnici medija pokazali da nije potrebno mnogo vremena za pripremu kreativanog doručka za one koje volite.

- Stručnjaci govore da je doručak najvažniji obrok u toku dana. Zato se i ja trudim da doručkujem ili makar pripremim doručak za one koje volim - Istakao je Milan Kalinić, glumac i voditelj.

Za doručak, kada se pripremaju sendviči, meze, pizze, salate ili neke druge slane poslastice, šunke su u većini domova neizostavan sastojak. Ponuda šunki na srpskom tržištu tradicionalno bogata, a među vodećim proizvođačima dominira kompanija Carnex, članica MK Group, koja je lider u proizvodnji prerađevina od mesa u Srbiji punih pedeset godina.

 

Carnex šunke kreirane su od pažljivo odabranih i obrađenih komada najkvalitenijeg  mesa sa domaćih farmi. Prirodnog su i blagog ukusa, usklađene arome i ne sadrže veštačke boje.

Za sve one koji spadaju u grupu ljudi sa netolerancijom na laktozu, možemo ih obradovati podatkom da Carnex šunke ne sadrže laktozu.

Ujedno, za idealno izbalansiran obrok, sa niskim nivoom masti i visokim proteinskim vrednostima tu je Carnex Stišnjena šunka sadrži samo 2%  masti,  kao i Delikates kare koji sadrži manje od 1,8% masnoće.

 


ZLATNA NAGRADA - WORLD FOOD MOSCOW 2016

Na glavnom jesenjem događaju u Rusiji „World Food Moscow…

OGLAS O PRODAJI RASHODOVANIH OSNOVNIH SREDSTAVA PUTEM USMENOG JAVNOG NADMETANJA

Na osnovu Odluke Generalnog direktora br. 2528 od 21.04.2016.…

CARNEX dobitnik Superbrands priznanja CARNEX SUPERBREND U KATEGORIJI HRANE

Beograd, 14. jun 2016. – Kompanija Carnex koja posluje…

VELIKI ŠAMPIONSKI PEHAR ZA CARNEX

Još jedna potvrda kvaliteta na 83. Međunarodnom poljoprivrednom…