Kompanija Carnex izvozi i na tržišta Švajcarske i Austrije

3. juli 2014.

Carnex, vodeća kompanija na teritoriji Srbije u oblasti proizvodnje mesa i prerađevina od mesa počela je sa prodajom dobro poznatih Carnex pašteta i mesnih narezaka na tržištima Švajcarske i Austrije. Kompanija Carnex je nakon prodora i uspešnog poslovanja na slovenačkom tržištu, nastavila intenziviranje svojih izvoznih aktivnosti i u druge zemlje Evropske unije.

Carnex je jedna od retkih kompanija u Srbiji koja je zadovoljila sve uslove za dobijanje izvoznog kontrolnog broja koji predstavlja garanciju kvaliteta i omogućava nesmetan izvoz i trgovinu proizvoda u Evropsku uniju.

-Plasman naših proizvoda na tržište Evropske unije, zemalja CEFTE, ali i na tržišta Carinske unije (Rusija, Belorusija i Kazahstan) predstavlja veliki uspeh i priliku za dalji razvoj i unapređenje našeg poslovanja, ali i poboljšanje domaće privrede - istakli su iz press službe Carnex-a.

Kompanija Carnex koja je već više od pedeset godina lider u proizvodnji prerađevina od mesa u Srbiji, predstavlja spoj tradicije i savremenosti i nastoji da svojim potrošačima uvek izađe u susret i pruži visoko kvalitetan proizvod.

Kompanija sa proizvodnim pristupom ‘od njive do trpeze’, koji omogućava potpunu kontrolu celokupnog procesa proizvodnje, od sopstvene proizvodnje stočne hrane, uzgajanja svinja na domaćim farmama, zaključno sa proizvodnjom finalnog proizvoda, i na taj način postiže najviše standarde kvaliteta proizvoda, nastaviće kontinuirano da investira u proširenje postojećih i izgradnju novih kapaciteta kako bi zadovoljila potrebe kupaca ali i kako bi se održala u krugu uspešnih, uglednih i društveno odgovornih preduzeća. 


ZLATNA NAGRADA - WORLD FOOD MOSCOW 2016

Na glavnom jesenjem događaju u Rusiji „World Food Moscow…

OGLAS O PRODAJI RASHODOVANIH OSNOVNIH SREDSTAVA PUTEM USMENOG JAVNOG NADMETANJA

Na osnovu Odluke Generalnog direktora br. 2528 od 21.04.2016.…

CARNEX dobitnik Superbrands priznanja CARNEX SUPERBREND U KATEGORIJI HRANE

Beograd, 14. jun 2016. – Kompanija Carnex koja posluje…

VELIKI ŠAMPIONSKI PEHAR ZA CARNEX

Još jedna potvrda kvaliteta na 83. Međunarodnom poljoprivrednom…