Karneks i Inspektor Blaža vas pozivaju na takmičenje „Namaži pa smaži“

28. mart 2014.

Beograd, 27. mart 2014 - Kompanija Karneks i Inspektor Blaža biće domaćini pravog takmičenja “Namaži, pa smaži”, koje će se održati u subotu i nedelju, 28. i 29.marta, u trgovinskim lancima u Beogradu i Novom Sadu.

Ljubitelji paštete koji najbrže prvo namažu, a onda i pojedu napravljeni zalogaj biće nagrađeni paketima novih ukusa Karneks pašteta, ali i drugim proizvodima ovog proizvođača.

Takmičenje će se održati u subotu 29. marta u Beogradu i to u trgovinskim lancima DIS  od 14 časova i Idea Extra od 16 časova. Novosađani će imati priliku da se oprobaju u akciji „Namaži pa smaži“ u nedelju u trgovinskim objektima DIS-a od 11 i Tempu u 13 časova.

Posetioci koji se odluče da učestvuju u takmičenju imaće prilike da probaju i različite ukuse Karneks pašteta i uvere se da je svaki ukus doživljaj za sebe. Za one koji vole tradiciju i često se mislima vraćaju u detinjstvo tu je novo pakovanje dobre, stare jetrene paštete. Svima onima kojima prijaju morski ukusi, uz riblju paštetu laganog ukusa, mogu da dožive uzbudljivu i u isto vreme romantičnu letnju romansu. Tragačima za senzacijama, novim iskustvima i uzbuđenjima će samo jedan zalogaj pikant pašteta probuditi dugo očekivanu strast ali i receptore na jeziku zadužene za ukus!

 


ZLATNA NAGRADA - WORLD FOOD MOSCOW 2016

Na glavnom jesenjem događaju u Rusiji „World Food Moscow…

OGLAS O PRODAJI RASHODOVANIH OSNOVNIH SREDSTAVA PUTEM USMENOG JAVNOG NADMETANJA

Na osnovu Odluke Generalnog direktora br. 2528 od 21.04.2016.…

CARNEX dobitnik Superbrands priznanja CARNEX SUPERBREND U KATEGORIJI HRANE

Beograd, 14. jun 2016. – Kompanija Carnex koja posluje…

VELIKI ŠAMPIONSKI PEHAR ZA CARNEX

Još jedna potvrda kvaliteta na 83. Međunarodnom poljoprivrednom…