Carnex uz one kojima je pomoć najpotrebnija

25. decembar 2013.

Kompanija Carnex koja posluje u sastavu MK Group, povodom novogodišnjih praznika, obradovala je  korisnike  Prihvatilišta u Beogradu, štićenike SOS dečijeg sela u Kraljevu, kao i Društvu za dečiju i celebralnu paralizu iz Priboja Donaciju proizvoda 300 kg zimske salame i preko 30 kg pašteta u vrednosti, uručili su  predstavnici kompanije Carnex.  

Kao vodeća kompanija u oblasti proizvodnje mesa i prerađevina od mesa, Carnex svakog meseca donira više od 2 tone hrane sigurnim kućama, prihvatilištima, domovima za decu sa posebnim potrebama, bolnicama i mnogim drugim ustanovama širom Srbije. Svakako, i u predstojećem periodu kompanija Carnex će nastaviti sa ovom praksom.

Kompanija Carnex je već više od pedeset godina lider u proizvodnji prerađevina od mesa u Srbiji. Od polovine novembra 2011. godine kompanija je sastavni deo MK Group, najuspešnijeg koncerna domaćih kompanija u prehrambrenoj i poljoprivrednoj industriji.

MK Group na godišnjem nivou izdvaja velika novčana sredstva za različite vrste donatorskih i sponzorskih aktivnosti, a finansijska pomoć Grupe najviše je usmerena na obrazovanje i zdravstvo. Kroz kontinuirano izdvajanje znatnih novčanih sredstava i učešće u brojnim humanitarnim akcijama i donacijama, MK Grupa je do sada često svojim primerom pokazala da je neophodno brinuti i pomagati zajednicu u kojoj žive i rade, kao i da je pouzdan partner društvu u rešavanju brojnih socijalnih problema.

 


ZLATNA NAGRADA - WORLD FOOD MOSCOW 2016

Na glavnom jesenjem događaju u Rusiji „World Food Moscow…

OGLAS O PRODAJI RASHODOVANIH OSNOVNIH SREDSTAVA PUTEM USMENOG JAVNOG NADMETANJA

Na osnovu Odluke Generalnog direktora br. 2528 od 21.04.2016.…

CARNEX dobitnik Superbrands priznanja CARNEX SUPERBREND U KATEGORIJI HRANE

Beograd, 14. jun 2016. – Kompanija Carnex koja posluje…

VELIKI ŠAMPIONSKI PEHAR ZA CARNEX

Još jedna potvrda kvaliteta na 83. Međunarodnom poljoprivrednom…