Планирајте и “зелено” кувајте

Када дођу рачуни за струју увек се хватате за главу, а онда сами себи држите лекције о томе како би било сјајно да ваша породица штеди више енергије. Да се гасе светла у просторијама у којима нема никога и да кување хране некако краће траје.

Ако примените светски тренд, концепт „Грин кукинг” на добром сте путу да већ следећи месец не стрепите од висине рачуна за електричну енергију. Важно је само да испланирате кулинарске активности, тако да се не деси да једна загрејана рингла чека свој ред, већ све састојке и посуђе унапред припремите и већ сте значајно допринели у уштеди енергије.

Када вам понестане идеја, шта бисте могли тако брзо и ефикасно да скувате, предлажемо вам да пробате Карнекс месни нарезак, тренутно задовољење месном порцијом, без кувања или пржења. Потребно је само је насећи и оброк је спреман. Али ако се ужелите и куваних јела са мирисом бакине кухиње, препоручујемо вам наша готова јела. Припремају се за десет минута, а “на менију” имамо све, од  пасуља са сланином или кобасицом, говеђих гулаша, сарме до фашираног меса за шпагете.

Звучи чудно, али осим што сте појели нешто квалитетно и укусно дали сте и ваш допринос у очувању планете.