Карнекс донирао производе Центру за социјални рад Нови Сад

1. јануар 2010.

Компанија Карнекс из Врбаса донирала је више од 300 кг својих производа – паштета и месних нарезака, Центру за социјални рад у Новом Саду. Ово је још једна у низу донација ове компаније новосадском Центру, са којима сарадња траје последњих неколико година.

 

„Вишедеценијску традицију Карнекс-а у производњи прерађевина од меса, прати и традиција помагања оних којима је помоћ најпотребнија. Ова донација је наставак вишегодишње сарадње Карнекс-а са Центром за социјални рад у Новом Саду. Карнекс је увек мислио на најугроженије у нашем друштву, а поготово на децу, те су и наше хуманитарне активности усмерене углавном ка њима“, изјавила је менаџерка за односе с јавношћу компаније Карнекс Мирјана Гело.

Помоћник директора Центра за социјални рад Бранко Зеленбаба је истакао добру вишегодишњу сарадњу са компанијом Карнекс као пример који би и остале фирме, које су у могућности, требало да следе. „Карнекс је већ стари наш добављач, од којих смо помоћ увек добијали. Код нас је смештено око сто деце и свака донација нам је драгоцена“ истакао је Зеленбаба.


Карнекс производи за најмлађе

Донаторске активности Карнекс-а…

Карнекс помаже Народну кухињу у Новом Саду

Компанија “ Карнекс ” донирала…