Нови производи - ђевеница и пршута с белим луком

20. фебруар 2007.

Асортиман Карнекса обогаћен је са два нова производа – сува говеђа пршута са белим луком и ђевеница.

Први од њих припада категорији сувомеснатих производа који се добија се технолошким поступцима саламурења, димљења и сушења. То је производ са контролисаним процентом влаге, правилно обликован и суве површине. Врхунског је квалитета, произведен од говеђег меса, са додатком белог лука. На пресеку је тамно црвене боје, чврсто-еластичне конзистенције. Арома, укус и мирис су избалансирани и резултат су комбинације укуса и мириса зрелог, говеђег меса и ароме белог лука.

Ђевеница спада у групу ферментисаних сувих кобасица. Својим називом и традиционалном рецептуром везује се за завичај већинског становништва Врбаса. У питању је високовредан производ пикантног укуса и мириса произведен од квалитетних састојака технолошким поступком саламурења, димљења и сушења у специјалним клима-коморама. Производ је пријатне ароме, укуса и мириса зрелог меса. Одликује га висок садржај беланчевина.


Карнекс Јетрена паштета у акцији „Најбоље из Србије 2012“

Карнекс јетрена паштета је у акцији…

Ново: Карнекс“Грил” кобасица

Карнекс не престаје да изненађује…

Карнекс“Грил” и “Српска” кобасица

Карнекс и даље наставља да изненађује…

Најбоље из мора у Карнекс паштетама

Најлепше и најбоље из мора од недавно…