Нове паштете врхунског квалитета

1. март 2010.

Компанија Карнекс од овог месеца нуди тржишту три потпуно нова производа са којима ће задржати лидерску позицију на тржишту месних прерађевина. Реч је о три потпуно нове врсте паштете са укусима какви до сада на овдашњим тржиштима нису били заступљени. То су Јетрена лигхт паштета, Пикант паштета и Оријент – паштета са ђумбиром и циметом.

 

Како се наводи у анализи коју су направили стручњаци београдског Института за хигијену и технологију меса три нове паштете пун су погодак, јер по свом квалитету и препознатљивој текстури следе добро познате производе из породице Карнекс паштета.

 

Јетрена лајт паштета је пријатног и врло пожељног мириса, благог укуса, фино је мазива и производ је технолошки добро одрађен. Нутритивне карактеристике Јетрене лајт паштете су, пре свега, значајно смањен садржај масти уз додатак дијеталних влакана, што је препоручује потрошачима који, због здравствених проблема (болести срца и крвних судова, високог садржаја холестерола), морају да смање дневни унос масти у исхрани. Постојање једног овако компонованог производа омогућује великој групи људи да у своју исхрану врате производ кога су се, због здравља, у једном тренутку морали да одрекну.

 

Када је реч о Оријент паштети, истиче се њен специфичан заокружен укус који потиче из фино избалансираног избора и садржаја најскупоценијих оријенталних зачина и сировине од које је паштета направљена. Намењена је управо оној групи људи који умеју полако и у малим залогајима да уживају у доброј храни.

 

Пикант паштета својим изгледом, мирисом, а пре свега пуноћом укуса, просто "мами" да се цела поједе. Поготово ће се свидети потрошачима који имају афинитет према мађарској кухињи. И код овог производа је избор и однос сировине, додатака и зачина јако добро избалансиран и технолошки беспрекорно одрађен.

 

Битно је истаћи да се ни једна од три нове паштете не прави од сировина које садрже глутен, генетски модификоване организме и додате боје. То практично значи да је онај део потрошача, међу којима је највише деце, а код којих је глутен изазивач алергијских реакција, ослобођен бојазни од нежељених ефеката ове беланчевине. Потрошач је такође обавештен о врсти сировине и о свим додацима који су коришћени у изради паштета чиме су задовољени сви безбедносни захтеви у погледу информисања потрошача


Карнекс Јетрена паштета у акцији „Најбоље из Србије 2012“

Карнекс јетрена паштета је у акцији…

Ново: Карнекс“Грил” кобасица

Карнекс не престаје да изненађује…

Карнекс“Грил” и “Српска” кобасица

Карнекс и даље наставља да изненађује…

Најбоље из мора у Карнекс паштетама

Најлепше и најбоље из мора од недавно…