Нови укуси Карнекс виршли

1. септембар 2010.

Летње температуре и тропске врућине једноставно нагоне на потребу за лаким и једноставним оброцима. На трпезама се углавном налазе изобиље свежих салата, сирева и такозваних лигхт оброка. Организам лети, сасвим природно, тражи храну која је лагана. Стим у вези препоручујемо неке од нових Карнекс производа, који би могли да се послуже током летњих месеци.

                         

У исхрани савременог човека једна од омиљених месних прерађевина јесте виршла. Спремљена на различите начине, обезбеђује довољно енергије да се дан, који је пред нама, лакше савлада. На пример, Карнекс ДЕЛИКАТЕС ВИРШЛА је направљена од високо квалитетног свињског меса, а одликује се високим садржајем беланчевина. Како је усвајање гвожђа у људском организму прихватљивије из намирница животињског порекла, Карнекс виршле су одличан извор гвожђа. Добро познати укус ДЕЛИКАТЕС ВИРШЛЕ, на коју су Карнекс потрошачи већ навикли, од сада је у новом паковању, савременог дизајна.

Оно што издваја Карнекс виршле од осталих на тржишту јесу брижљиво одабрани зачини који оплемењују и употпуњују њихов јединствен укус. Пре свега, зачини садрже концентроване антиоксидансе као што су Ц-витамин, Е-витамин, бета-каротен, зеаксантин, криптоксантин, затим фолну киселину и калцијум.

 

ПИКАНТ ВИРШЛА је једра и сочна, фино уситњена барена кобасица. Њен специфичан укус, осим најквалитетнијег свињског и говеђег меса, одређује пажљиво одабрана мешавина зачина којој посебну ноту даје присуство кечапа и љутих зачина.

За овај период је одличан избор и Карнекс МЕДИТЕРАН ВИРШЛА, која у себи садржи мирисе и укусе медитерана. Садржи висококвалитетно свињско и говеђе месо. Одликује се специфичним укусом захваљујући пажљиво одабраном мешавином медитеранских зачина и сенфа.

 

Променама временских прилика, те наглим скоковима у температури, потребно је прилагодити и исхрану. Поред претходно поменутих, компанија Карнекс је за ово лето припремила и ЛИГХТ ВИРШЛУ у којој је садржај масти смањен за више од 30%. Карактерише је специфичан лагани укус захваљујући комбинацији свињског и говеђег меса, а уз додатак јогурта. Доручком или вечером, у којој су две Лајт виршле, уноси се свега 90 кцал, уз унос 7,5 г протеина.

 

Још један нови производ, идеалан за троспке врелине, јесте ПИЛИНО ПИЛЕЋА ВИРШЛА која се производи од пилећег меса контролисаног порекла и квалитета, богатог висококвалитетним беланчевинама. Ово месо је добар извор фосфора, цинка и ниацина. Благ укус ове виршле чини је идеалним, лаганим оброком за целу породицу.

 

Савремен начин живота подразумева богатство нових доживљаја у сваком дану. У жељи да употпуни и обогати сваки оброк, Карнекс је традицији и систему квалитета додао нову димензију разноврсности. Зато, уживајте у сваком јединственом залогају нових Карнекс виршли!


Карнекс Јетрена паштета у акцији „Најбоље из Србије 2012“

Карнекс јетрена паштета је у акцији…

Ново: Карнекс“Грил” кобасица

Карнекс не престаје да изненађује…

Карнекс“Грил” и “Српска” кобасица

Карнекс и даље наставља да изненађује…

Најбоље из мора у Карнекс паштетама

Најлепше и најбоље из мора од недавно…