Најбоље из мора у Карнекс паштетама

1. септембар 2010.

Најлепше и најбоље из мора од недавно је на полицама супермаркета, јер је Карнекс почео производњу потпуно два нова производа – Паштета од туне и Паштета од туне са поврћем.

Реч је о врхунским производима направљеним од најфинијих комадића туне уз додатак природних зачина, као и свеже и богате ароме поврћа.

 

Карнекс Паштета од туне је направљена од савршено избалансираних састојака врхунског квалитета, благог је али богатог укуса, фине структуре и мазивости. Паштета од туне са поврћем припремљена је баш за сладокусце, јер је блага арома туне допуњена мешавином поврћа.

 

Рибе, међу којима истичемо морске, због садржаја омега-3 масних киселина, представљају одличан избор за здрав оброк, јер омега – 3 масне киселине значајно утичу на заштиту кардиоваскуларног система, на очување вида, а ублажавају и знакове депресије, реуматоидног артритиса и бронхијалне астме.

 

Већина риба, а међу њима и туна, садрже 20 г беланчевина на 100 г намирнице. Ово је трећина од дневних потреба. Беланчевине, које се налазе у рибама, високо су квалитетне и биолошки вредне јер садрже све неопходне и лако сварљиве аминокиселине. Такође, намирнице које су богате протеинима, а туна је свакако богата, значајно доприносе изградњи и очувању имуног система људског организма.

 

У складу са пословном политиком, која подразумева да је задовољство потрошача увек и пре свега приоритет, Карнекс је одлучио да широку лепезу својих производа обогати са ова два, потпуно другачија. Купци Карнекс производа најбоље знају због чега су већ деценијама верни овој робној марки. Зато и ове две нове паштете пружају савршен укус и савршен ужитак.

 

Карнекс Паштете од туне праве се без конзерванса, посне су а праве се од састојака који не садрже глутен, ГМО као ни додате боје. Укус ових Карнекс паштета употпуњује пажљив одабир природних зачина, а произвоња се обавља у складу са иСО и ХАЦЦП стандардима.

 


Карнекс Јетрена паштета у акцији „Најбоље из Србије 2012“

Карнекс јетрена паштета је у акцији…

Ново: Карнекс“Грил” кобасица

Карнекс не престаје да изненађује…

Карнекс“Грил” и “Српска” кобасица

Карнекс и даље наставља да изненађује…

Нови укуси Карнекс виршли

Летње температуре и тропске врућине…