Милан Калинић припремао Карнекс доручак

2. октобар 2014.

Милан Калинић, глумац и водитељ, заједно са представницима медија, под кухињском палицом Карнексовог куварског тима, припремао је доручак уз основни састојак „Карнекс шунке за оне које волите“. На дружењу са медијима, Милан Калинић је давао своје кулинарске савете, док су представници медија показали да није потребно много времена за припрему креативаног доручка за оне које волите.

- Стручњаци говоре да је доручак најважнији оброк у току дана. Зато се и ја трудим да доручкујем или макар припремим доручак за оне које волим - Истакао је Милан Калинић, глумац и водитељ.

За доручак, када се припремају сендвичи, мезе, пиззе, салате или неке друге слане посластице, шунке су у већини домова неизоставан састојак. Понуда шунки на српском тржишту традиционално богата, а међу водећим произвођачима доминира компанија Карнекс, чланица МК Груп, која је лидер у производњи прерађевина од меса у Србији пуних педесет година.

 

Карнекс шунке креиране су од пажљиво одабраних и обрађених комада најквалитенијег  меса са домаћих фарми. Природног су и благог укуса, усклађене ароме и не садрже вештачке боје.

За све оне који спадају у групу људи са нетолеранцијом на лактозу, можемо их обрадовати податком да Карнекс шунке не садрже лактозу.

Уједно, за идеално избалансиран оброк, са ниским нивоом масти и високим протеинским вредностима ту је Карнекс Стишњена шунка која садржи само 2%  масти,  као и Деликатес каре који садржи мање од 1,8% масноће.