Компанија Карнекс извози и на тржишта Швајцарске и Аустрије

3. јул 2014.

Карнекс, водећа компанија на територији Србије у области производње меса и прерађевина од меса почела је са продајом добро познатих Карнекс паштета и месних нарезака на тржиштима Швајцарске и Аустрије. Компанија Карнекс је након продора и успешног пословања на словеначком тржишту, наставила интензивирање својих извозних активности и у друге земље Европске уније.

Карнекс је једна од ретких компанија у Србији која је задовољила све услове за добијање извозног контролног броја који представља гаранцију квалитета и омогућава несметан извоз и трговину производа у Европску унију.

Пласман наших производа на тржиште Европске уније, земаља ЦЕФТЕ, али и на тржишта Царинске уније (Русија, Белорусија и Казахстан) представља велики успех и прилику за даљи развој и унапређење нашег пословања, али и побољшање домаће привреде.

Компанија Карнекс која је већ више од педесет година лидер у производњи прерађевина од меса у Србији, представља спој традиције и савремености и настоји да својим потрошачима увек изађе у сусрет и пружи високо квалитетан производ.

Компанија са производним приступом ‘од њиве до трпезе’, који омогућава потпуну контролу целокупног процеса производње, од сопствене производње сточне хране, узгајања свиња на домаћим фармама, закључно са производњом финалног производа, и на тај начин постиже највише стандарде квалитета производа, наставиће континуирано да инвестира у проширење постојећих и изградњу нових капацитета како би задовољила потребе купаца али и како би се одржала у кругу успешних, угледних и друштвено одговорних предузећа.


Милан Калинић припремао Карнекс доручак

Милан Калинић, глумац и водитељ, заједно…

Компанија Карнекс добила “халал“ сертификат

Индустрија меса Карнекс добила је…

Kарнекс признање за квалитет

Индустрија меса Kарнекс освојила…