Карнекс добитник Супербрендс награде

26. април 2013.

Београд, 25. април 2013. – Компанија Карнекс освојила је награду Супербрандс у категорији храна у избору СУПЕРБРЕНДС СРБИЈЕ. Супербрендс компаније изабране су након испитивања тржишта, јавног мњења и оцена чланова независног Савета Супербрендса (www.superbrands.org). Савет Супербрендс састављен је од водећих личности економије, маркетинга и медија.

" Супербрендс награда у категорији храна за нас је још једна потврда да успешно и квалитетно радимо свој посао. Водећи се светским стандардима пословања настојимо да својим потрошачима увек изађемо у сусрет и пружимо квалитетан и доступан производ. Ова награда за нас представља још једну потврду да смо на добром путу, али и велику част и додатни подстрек да и у будућности храбро корачамо у сусрет новим победама – рекао је Јарослав Ступавски, директор компаније Карнекс.

Лиценцни програм „Супербрендс“, осмишљен је у Великој Британији пре десет година и од тада се проширио на преко 60 земаља света на четири континента. Награде Супербрендс су у свету признате као објективне референце препознатљивости једног бренда на тржишту. Робне марке бодује прво Савет Супербрендс а потом се резултати збрајају са резултатима гласања потрошачке публике добијеним након испитивања тржишта.